ico 21 54 32 92 ico

Continental WinterContact TS 850P
Dekk

Continental

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 10080 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Continental WinterContact TS 850P gir godt grep på vinterveier

Tyske Continental er kjent for sine mange slitesterke, komfortable dekk. Det hele startet med produksjon av sykkeldekk for over 100-år siden, og idag kan vi utstyre flere segmenter kjøretøy med Continentals flotte dekk. Sammen med andre kjente merker som Michelin og Goodyear har Continental satt sine spor i bilindustrien. Idag er de faktisk verdens fjerde største produsent av personbildekk, og en av verdens ledende leverandører til bilindustrien. Du kan kjøpe dine nye vinterdekk online! Med Continental WinterContact TS 850P er du beredt for alle utfordringer i de nordiske forhold. Du er sikret de beste dekk hvis har blitt utviklet gjennom forskning og flere tester. Alle våre kjøretøy er skapt ut av et ønske om å gi deg det beste tilbehøret til kjøretøyet.

Opplev Continentals oppdaterte versjon av TS 830 P modell. Vi jobber stadig med å oppdatere våre dekk for å gi deg den beste komforten og ferdigheter. Nye Continental WinterContact TS 850P er et dekk hvis tar deg til nye høyder. Dekket skiller seg ut på våte veier og har også presis bremsekontroll og lav rullemotstand. Dette gir deg et dekk som lett vil bli en favoritt på norske vinterveier. Continental er et populært merke for dekk sammen med andre storfavoritter som Bridgestone. Deres sommerdekk gir deg gode bremseevner på tørre som våte veier sammenlignet med vinterdekket hvis er best egnet på våte forhold.

Gratis montering av dine Continental WinterContact TS 850P

Velg blant et stort utvalg kvalitetsmerker på dekk hos dekkonline.com. Her finner du hele 100 forskjellige dekkmerker og 35 000 forskjellige dekk. Du kan enkelt og greit bestille dine dekk på nettet og alle priser er inkludert mva. Bestiller du minst 2 dekk får du også gratis levering på din bestilling. Er du ikke fornøyd gir vi deg 30-dagers returrett på din bestilling. For å sikre våre kunder det beste har vi også hele 2-års garanti på våre produkter. Trenger du hjelp med montering kan en av våre 400 verksteder hjelpe deg.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 06.11.2019 02:49