ico 21 54 32 92 ico

Continental WinterContact TS 860
Dekk

Continental

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 10080 Kundetilbakemelding

Kanon service og rask levering Tom-Arne U., Leknes mer

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Continental WinterContact TS 860 - 140 år med progressiv utvikling

Continental AG, også kjent som Continental, er anerkjent som en ledende tysk dekkprodusent , etter å ha gjort seg fortjent til en fjerdeplass blant verdens største dekkprodusenter. Det ble opprinnelig etablert i 1871 som en gummi produsenten. På den tiden, det ga et bredt utvalg av gummierte tekstiler, myke gummiprodukter og høy kvalitet dekk for sykler og vogner. I 1952, begynte merket å å frigjøre høykvalitets produkter designet for vinterkjøring .

I 1971 ble hele produksjon huset, kjent som Europas mest omfattende produksjonsanlegg , overført til Korbach fra Hannover. Helt siden det øyeblikket, merket som mål å videreutvikle teknologien som brukes, endre strategi for å møte de stadig økende utfordringene i dekkmarkedet - Continental WinterContact TS 860 er et slikt eksempel.

WinterContact Continental TS 860 - en perfekt sett med vinterdekk

Siden lanseringsdato i 2012, har WinterContact TS 860 vært omtalt som et topp utvalg for vinterdekk. Alle meningene fra kunder og eksperter vitner påliteligheten av produktet, slik den har vunnet over 48 tester. Uten frykt for motsigelse, produktet ble etablert ved å ta hensyn til to hovedprioriteringer - kjøreglede og optimal sikkerhet.

På denne måten, er den nyeste Continental WinterContact TS 860 kjennetegnet av betydelige forbedringer. Bremsing på utfordrende vinter terreng er ikke lenger så vanskelig som du husker at det var. Den gripende effekt på snø er tredoblet, og håndteringen er utmerket. Alle disse fordelene er mulig ved å implementere en innovativ gummiblanding med en utviklet mønsterdesign. Besøk dekkonline.com - nettbutikken hvor du kan få en høy kvalitets sett med dekk, for de mest krevende typer terreng.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 06.11.2019 02:49