ico 21 54 32 92 ico

Dunlop Ice Touch
Dekk

Dunlop

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9473 Kundetilbakemelding

fine priser og rask levering vidar f., krokelvdalen mer

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Dunlops Ice Touch vinterdekk

Dunlops Ice Touch vinterdekk er et nytt piggdekk til personbiler i alle størrelser . De har avanserte 4D-pigger som gir Dunlops Ice Touch vinterdekk et fantastisk grep ved akselerasjon på isete eller glatte underlag samt utmerkede bremseegenskaper. Gummiblandingen garanterer et bra vinter veigrep under de vanskeligste veiene og profilmønsteret med sine mange kanter og sammenhengende gir de høyere stivhet og bedre svinger. Profilen har dype Riller som effektivt motvirker vannplaning.

Dunlops IceTouch dekk har en optimert dekkonstruksjon som kutter ned og hjelper deg med å spare masse penger på drivstofforbruk. Kjøp nye og billige dekk idag. Dunlops IceTouch dekk kan du finne på Dekkonline.com pluss at vi har våre gratis leveringer som sendes rett hjem til deg. Om du lurer på noen annet så ta kontakt med oss via tlf: 21 54 32 92 Lite hint: Informasjon om dekk-tester finner du under www.tyretest.com (på engelsk).

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 24.10.2018 02:46