ico 21 54 32 92 ico

Hankook RA10
Dekk

Hankook

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9926 Kundetilbakemelding

Kanon service og rask levering Tom-Arne U., Leknes mer

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Sko kjøretøyet med ditt helårsdekk Hankook RA10

Hankook er kjent for sine sikre, komfortable dekk tilpasset varierte kjøreforhold. Hos oss kan du velge mellom 25 000 profiler fra 100 forskjellige merker. Når du skal montere dine nye helårs-, vinter om ikke sommerdekk finner du garantert noe som passer ditt kjøretøy. Vi tilpasser dine nye Hankook RA10 helårsdekk til lett lastebil eller 4x4. Hankook har i 76 år utviklet sine dekk for den best mulige kjøreopplevelsen. Med et øye for teknologi ligger Hankook idag på toppen over dekkproduksjon internasjonalt. Den koreanske dekkprodusenten er idag en populær dekkprodusent verden rundt. I 2016 ble de offisiell sponsor av fotballaget Real Madrid og alle kjøretøy i den nye BMW 7-series er skodd med hjul fra Hankook.

Hankook RA10 scorer høyt på alle kriterier om kjøreegenskaper. Dekkprodusenten er kjent for sin geniale utvikling og forsking på ny teknologi og inspirerer også verdens motorsport. Glem montering sommer og vinter og gå for et helårsdekk isteden. RA10 har gode kjøreegenskaper både på tørt og vått føre. Dekket er godt egnet for 4x4 og lette lastebiler. Se fram til kjøreturen uansett sesong. Dekket gir deg et godt veigrep i snø, og korte bremselengder i både vått og tørre værforhold. Samtidig har du et dekk som også har lavt støynivå og som er et drivstoffvennlig valg. Et praktisk valg for alle lommebøker.

La oss montere dine nye Hankook RA10

La oss sko bilen din neste gang du skal bytte om dekk. Ønsker du et godt helårsdekk er Hankook RA10 et sikkert valg for alle sesonger. Hos oss finner du både dekk og tilbehør til ditt kjøretøy. Ta med et par felger i stål eller lett aluminium. Skal du først montere helårsdekk på kjøretøyet vil et par stålfelger kunne beskytte dine nye dekk tilstrekkelig samtidig som at de har lengre levetid. Bestill minst 2 helårsdekk idag hos dekkonline.com og vi gir deg gratis frakt helt fram til døren eller til nærmeste monteringssenter. Vi samarbeider med rundt 400 servicesentre.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 26.06.2019 02:48