Michelin Primacy 3
Dekk

Michelin

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

Merke

ProfilMichelin Primacy 3

Kjøp dine Michelin Primacy 3 dekk hos Dekkonline.com idag. Vi vet alle om dekkprodusenten Michelin, og de er en av de beste og mest etablerte dekkselskaper som man alltid kan stole på når det kommer til kvalitet, sikkerhet og kompetanse. Med flere år av produsering så har Michelin aldri skuffet oss, enten når det gjelder vanlige personbildekk, lastebildekk, eller en av de andre dekkene som ruller ut av Michelin-fabrikker. Når man kjøper dekk fra Michelin kan man alltid føle seg trygge på at du får en virkelig gode og kvalitets Michelin dekk som er av høyeste kvalitet. Testing og analyse av Michelin dekk og dens egenskaper i fabrikkene har blitt gjort, noe som betyr at du alltid får trygge Michelin dekk som er spesielt tilpasset dine behov og veiene du kjører på.

Michelin Primacy 3 er en veldig trygge å bruke om sommeren og beskytter deg i tre ulike områder; ved bremsing på vått underlag, bremsing på tørre overflater og i svinger, uansett om asfalten er våt eller tørr. Dekkene er egnet for de fleste biler, og med Michelin Primacy 3 på bilen så kan du føle deg trygg! Takket være den nye dekkmønsteret som er spesielt designet for å frastøte vann og redusere vannplaning garanterer sikkerheten når både bremsing til svinger. Kjøp billige dekk online i dag hos din daglige forhandler som Dekkonline.com.

Vi kan
montere dine dekk!
Velg en av
våre montasjepartnere
i ditt område
Sjekk ut våre utmerkede tilbud:
Sommerdekk
fra kr 474
,
For eksempel: 175/70R13T fra kr 476
eller 195/65R15H fra kr 552

Vinterdekk
fra kr 521
,
For eksempel: 155/70R13T fra kr 521
eller 195/65R15T fra kr 615
Kjøp dekk online - uten risiko:
  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene
stort tilbud og topp kvalitet:
  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk
rask og bekvem tjeneste:
  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

© 1999-2017 by Delticom / dekkonline.com 15.11.2017 02:57