ico

Michelin Primacy 3
Dekk

Michelin

Dekkstørrelser

Hastighetsindeks

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10455 Kundetilbakemelding

fine priser og rask levering vidar f., krokelvdalen mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Michelin Primacy 3

Kjøp dine Michelin Primacy 3 dekk hos Dekkonline.com idag. Vi vet alle om dekkprodusenten Michelin, og de er en av de beste og mest etablerte dekkselskaper som man alltid kan stole på når det kommer til kvalitet, sikkerhet og kompetanse. Med flere år av produsering så har Michelin aldri skuffet oss, enten når det gjelder vanlige personbildekk, lastebildekk, eller en av de andre dekkene som ruller ut av Michelin-fabrikker. Når man kjøper dekk fra Michelin kan man alltid føle seg trygge på at du får en virkelig gode og kvalitets Michelin dekk som er av høyeste kvalitet. Testing og analyse av Michelin dekk og dens egenskaper i fabrikkene har blitt gjort, noe som betyr at du alltid får trygge Michelin dekk som er spesielt tilpasset dine behov og veiene du kjører på.

Michelin Primacy 3 er en veldig trygge å bruke om sommeren og beskytter deg i tre ulike områder; ved bremsing på vått underlag, bremsing på tørre overflater og i svinger, uansett om asfalten er våt eller tørr. Dekkene er egnet for de fleste biler, og med Michelin Primacy 3 på bilen så kan du føle deg trygg! Takket være den nye dekkmønsteret som er spesielt designet for å frastøte vann og redusere vannplaning garanterer sikkerheten når både bremsing til svinger. Kjøp billige dekk online i dag hos din daglige forhandler som Dekkonline.com.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 23.11.2020 09:36