ico 21 54 32 92 ico

Nokian Hakkapeliitta R2
Dekk

Nokian

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9520 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Nokian Hakkapeliitta R2 vinterdekk

Nokian Hakkapeliitta R2 vinterdekk, også kalt Hakka R2, er et av de beste vinterdekkene på markedet i dag. Nokian dekk har lenge vært sett på som kongen av vinterdekk, men det var ikke før selskapet lanserte Hakkapeliitta-serien at salget virkelig tok av. Dekkene i serien vinner de fleste testene som de deltar i, og det av en veldig god grunn. Nokian utviklet faktisk verdens første vinterdekk, og har siden utviklet bedre og bedre vinterdekk for nordiske vinterforhold. Vi er ikke i tvil, du kommer til å elske Nokian Hakkapeliitta R2 vinterdekk på bilen din. Snø, is, vann eller sørpe – Hakka R2 fikser det aller meste! Det er ingen hemmelighet at Hakkapeliitta dekk øker sikkerheten betraktelig, men visste du at dekket også lager mindre støy, fordi det ruller enklere? Det vil også si at du vil spare drivstoff samtidig som du øker sikkerheten til deg og dine medpassasjerer.

Med tanke på at et sett med Nokian Hakkapeliitta R2 vinterdekk koster under 3200 kroner er dette virkelig årets røverkjøp. Bestikk dine Nokian dekk fra dekkonline.com, det lønner seg! Er du enda i tvil kan vi fortelle deg at du overhodet ikke vil betale fraktkostnader, de tar vi oss av.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 12.12.2018 03:17