ico 21 54 32 92 ico

Pirelli P Zero Nero
Dekk

Pirelli

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9627 Kundetilbakemelding

fine priser og rask levering vidar f., krokelvdalen mer

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.Pirelli P Zero Nero – Perfekt for de norske veiene

Pirelli P Zero Nero er et asymmetrisk performance-dekk som vil gi en større trygghet i et nordiske klima der vekslende værforhold spiller en stor rolle. Hvis du ser etter noen stabilt testvinnende dekk som har et godt veigrep på både tørre, våte, snødekte og isete veier er dette et godt alternativ. Pirelli P Zero Nero kommer som vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk og har en silica gummiblanding som sikrer deg en bedre stabilitet på veien. Zero Nero fra Pirelli kommer i tillegg med fire riller, noe som minsker sjansen for vannplaning og skrens og dermed gi en bedre trygghet. Velg dette dekket neste gang du skal handle "sko" til din personbil, så forstår du fort hvorfor Zero Nero er så bra. Velg god kvalitet til en god pris.

Pirelli P Zero Nero er et dekk til lav pris

Dekkonline.com har som Europas største leverandør av dekk opparbeidet seg et bredt utvalg av dekk fra verdens ledende produsenter. Med over 100 ulike merker og 25 000 dekkprofiler vil du garantert finne både helårs-, vinter- og sommerdekk i høy kvalitet til faste lave priser. Bestiller du to eller flere dekk blir i tillegg frakten helt gratis. Skulle du ønske å bytte dekkene eller angre kjøpet, så gir vi deg 30 dager returrett. Vi har flere hundre servicepartnere i hele Norge, som gjerne hjelper deg med montering av dine nye dekk og felger.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 20.03.2019 02:52