Pirelli P Zero
Dekk

Pirelli

Dekktype

Dekkstørrelser

Sorter etter

Merke

ProfilPirelli P Zero Dekk

Pirelli P Zero dekk sin gummiblanding er sammensatt for å få maksimalt grep og stabilitet på veiene her i Norden. Gummiblandingen består av spesialutviklet silisium og karbon, noe som gjør at dekket fungerer veldig godt selv de første kilometerne når dekket fortsatt er kaldt og helt ny. Spesielt utviklede nano-kompositter er sammensatt under dekkets slitebane som beskytter dekkstammen. Pirelli P Zero dekk har en struktur på innersiden har doble stålbånd forsterket med materialet polyamid blandet med nylon. Dette stabiliserer slitebaneområdet kraftig og resulterer i at dekket yter bedre ved svært høye hastigheter, og at manøvreringen blir mye enklere.

Vi kan forstå at det kan være vanskelig å kunne forstå all den nye informasjonen men vi gjør vårt beste for at våre kunder gjør et riktig kjøp når de skal sette på nye dekk for sesongen som er. En forbedret styrerespons er åpenbart en viktig prioritet ved kjøring innen motorsport. Pirelli har også klart å redusere slitasjen på Pirelli P Zero som ellers ville slites ut veldig fort i konkurranser og høye hastigheter. Pirelli P Zero sommerdekk for høy prestasjon tilpasset toppmodellene blant sportsbiler og biler med svært kraftige motorer. Så til dere som liker å tråkke på pedalen, kjøp billige dekkDekkonline.com idag!

Vi kan
montere dine dekk!
Velg en av
våre montasjepartnere
i ditt område
Sjekk ut våre utmerkede tilbud:
Sommerdekk
fra kr 386
,
For eksempel: 165/70R13T fra kr 422
eller 205/55R16W fra kr 506

Vinterdekk
fra kr 443
,
For eksempel: 145/70R13T fra kr 443
eller 195/65R15T fra kr 559
stort tilbud og topp kvalitet:
  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk
lave dekkpriser:
  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge
Kjøp dekk online - uten risiko:
  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene

© 1999-2017 by Delticom / dekkonline.com 16.08.2017 04:37