ico 21 54 32 92 ico

Uniroyal RainSport 3
Dekk

Uniroyal

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9963 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Uniroyal Rainsport 3 dekk for regnværsdager

Uniroyal Rainsport 3 dekk er glimrende sommerdekk for bilen din for alle slags sommervær. Med sin spesielle mønsterutforming er dette veldig godt egnet til regnværsdager for å få godt veigrep selv om veien er dekket av vann. Uniroyal dekk har vært på markedet i over 100 år og har blitt et kjent amerikansk dekkmerke for de fleste av oss. Rainsport 3 er glimrende sommerdekk uansett hvilken biltype du har. I et land med mye nedbør er det lurt å ha et godt regnværsdekk på bilen når du drar på sommerferien med familien. Ingenting er viktigere enn sikkerhet når vi er på veien. Med disse dekkene har du glimrende grep for regnfylte sommerdager og bremselengden er overraskende lav.

Uniroyal Rainsport 3 dekk spesialdesignet mot vannplaning Uniroyal dekk er et av markedets beste dekkmerker og Uniroyal Rainsport 3 dekk gir glimrende sikkerhet på sommerveiene. Spesielt på regntunge dager er disse dekkene det beste valget for å unngå vannplaning. Med sin spesielle mønsterdesign skyves vannet unna og veigrepet blir topp selv når regnet øser som verst. Dette er sommerdekk av ypperste kvalitet og er enkelt å bestille hos dekkonline.com. Med over 100 års erfaring i å utvikle dekk etter dine behov kan du stole på Uniroyal.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 17.07.2019 02:54