Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål angående bestilling

Spørsmål angående betaling

Hvilke betalingsalternativer tilbyr dere?

Hvilke betalingsalternativer tilbyr dere?

- Med kreditt: eller betalingskort: Vi aksepterer Visa, Eurocard/Mastercard og American Express. Angi ditt kortnummer. Vi debiterer din konto samtidig som vi leverer dine varer. Dersom du ikke vil sende ditt kortnummer via internett, kan du sende det til oss via faks eller angi det på telefon. Betaling med kredittkort er den raskeste og enkleste måten å betale på.

- Ved bankoverføring: Du overfører beløpet til kontoen som angis på fakturaen. Etter at vi har mottatt betalingen leveres dekkene. Alltid oppgi ditt RD / bestillingsnummer som referanse. Du må regne med at det kan ta minst tre ekstra bankdager før pengene er bokført og vi kan levere varene.

- PayPal: Vennligst benytt linken som vises etter at du bestiller, for å fullføre betalingen med PayPal. Denne linken kan du også finne i bestillingsbekreftelsen som du får fra oss på e-post. Vennligst vær oppmerksom på at din ordre blir ekspedert først når PayPal betalingen er fullført.

- Trustly: Etter å ha lagt inn bestillingen blir du omdirigert til nettsiden til Trustly Group AB. Vennligst merk at popup-blokkere kan forhindre omdirigering. I dette tilfellet kan du benytte lenken fra bestillingsbekreftelsen du har mottatt via e-post for å fullføre betalingen.