Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Lettmetallfelger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Legerings- eller stålfelger

Om høsten bytter mange førere fra legerings- til stålfelger, ettersom stål takler vinteren godt - veisalt kan ikke skade dem, og skitt kan enkelt tørkes av. Men det betyr ikke at de trenger å være helt utelukket - også er det de gode gamle hjulkapslene hvis det kniper på. Likevel: Nå for tiden tilbyr mange produsenter flotte design, men ikke så utsmykket som de i legering, på grunn av materialets fleksibilitet og formbarhet. Til gjengjeld imponerer stålfelger med sin robusthet, som gjør dem populære blant de som kjører off-road-kjøretøy. Kommer de borti fortauskanter eller steiner, kan stålfelger fremdeles brukes. Legeringsfelger må håndteres forsiktig, da de lettere kan skades. Men det lette materialet har ikke bare en design-fordel - det hjelper også med å spare drivstoff. Det er noe som produsentene av stålfelger arbeider med - med de første resultatene tilgjengelige i butikker. Til slutt foretrekker mange førere dette felgalternativet på grunn av dets lavere priser; og de er på ingen måte underlegne legeringsfelger når det gjelder kjørekomfort.

Stort utvalg, små priser

For å bruke legeringsfelger selv om vinteren er mange produkter pulver-dekket for å gjøre dem mer bestandige mot miljøpåvirkninger, veisalt og skitt. Jevnlig rengjøring er uansett vesentlig. Om sommeren er det bare å tørke vekk skitt og bremsestøv for å få felgen til å skinne igjen. Forresten vil du allerede under bestillingsprosessen gå en ide om hvordan den nye felgen vil se ut på bilen din. Vår database inneholder bilder av alle bilder som kan kombineres med den valgte felgen. Ikke alle biler tar seg bra ut med legeringsfelg med sju dobbel-eiker. Spesielt ekstravagante felger er reserverte for sporty kjøretøy for et overensstemmende utseende. I vår online butikk kan du sjekke produktene uten å bli forstyrret. Vi leverer til den adressen du velger på slutten av bestillingsprosessen.