Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Felger for TESLA

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:


Tesla-felger til mange modeller

Tesla er en av de yngste bilprodusentene på markedet. Selskapet ble grunnlagt i 2003 og bygger elbiler. Mens disse lenge var forbeholdt en eksklusiv kundekrets på grunn av prisen, jobber Tesla nå med modeller som også vanlige folk har råd til. Den første bilen var Tesla Roadster, som ble lansert i 2008. Den klarte 200 km/t og kjørte 350 km. Den nåværende Model S P85D med 515 kW når nesten 500 km og bruker mindre enn fire sekunder på å akselerere til 100 km/t. Model S P85D er den dyreste bilen på markedet.

Med Tesla Model 3, som koster 35 000 dollar, ønsker merket å få et gjennombrudd. Til denne bilen tilbyr dekkonline.com matchende Tesla-felger, akkurat som til alle andre modeller. Disse kan også kombineres med dekk til komplette felger.

Lettmetallfelger Tesla bilmodeller:

Tesla Model 3 Ffelger