ico 21 54 32 92 ico

Hjul- og dekkpakker etter bilmerke

Alfa Romeo felg og dekk pakker

Den italienske Alfa Romeo produserer sport biler for kresne drivere. Bilprodusenten slutte seg til Fiat-konsernet i 1986.

Alpina felg og dekk pakker

Alpina merket er veldig populært blant sportsbiler elskere. Selskapet tilbyr tunede biler, basert på BMWs produktlinje.

Aston Martin felg og dekk pakker

En britisk produsent av sportsbiler tok utfordringen med å bygge motorsport kjøretøy for vanlig bruk i de tidlige årene av det 20 århundre.

Audi felg og dekk pakker

Audi produserer premium klasse biler med et spesielt sport preg. I dag Audi er en av de ledende bilprodusenter i verden, spesielt i de områdene av middelklasse, øvre middelklassen og overklasse kjøretøy.

BMW felg og dekk pakker

BMW, den tyske produsenten av høy kvalitet biler, har imponert sjåfører over hele verden. BMW selv er aktivt involvert i utviklingen av nye dekk.

BMW M felg og dekk pakker

BMW M GmbH er et datterselskap av bilprodusenten BMW og er ansvarlig for utviklingen og produksjonen av høy ytelse modifikasjoner av noe BMW-modeller.

Bentley felg og dekk pakker

Bentley er en av de ledende produsenter av luksusbiler.

Cadillac felg og dekk pakker

Bilmerket Cadillac er en del av det amerikanske bildeler selskapet General Motors som spesialiserer seg på høy klasse biler. Frem til 1970-tallet, var det kjent for sine viltvoksende dimensjoner.

Chevrolet felg og dekk pakker

Bilprodusenten Chevrolet ble grunnlagt i USA i 1911. I dag tilbyr selskapet sine respektabel rekke bilmodeller over hele verden. Bortsett fra små og store familiebiler, tilbyr Chevrolet også sportsbiler, SUV-er og varebiler.

Chrysler felg og dekk pakker

Et tradisjonell amerikansk selskap med ganske begivenhetsrik historie. I 2011 har Fiat Group blitt hovedaksjonær i Chrysler Group LLC.

Citroen felg og dekk pakker

Historien om Citroën merkevaren begynte i 1919, da den første Citroën Type A gikk i produksjon. I dag er selskapet en av de store europeiske bilprodusentene. Modellene spenner fra små til ledende og varebiler.

Dacia felg og dekk pakker

Dacia er en velkjent produsent av spesielt rimelige biler. Selskapet ble grunnlagt i 1966, i samarbeid med den franske bilprodusenten Renault.

Daewoo felg og dekk pakker

Daewoo er en General Motors datterselskap spesialisert på små kjøretøy og kompakte biler.

Daihatsu felg og dekk pakker

Daihatsu er særlig kjent for sine små familiebiler. Produsentens utvalg er supplert med noe SUV-modeller og ulike varebiler.

Dodge felg og dekk pakker

Dodge er et amerikansk bilmerke, en divisjon av Chrysler Group LLC. Dodge tilstedeværelse på det europeiske markedet er i hovedsak i form av amerikanske importerte biler.

Ferrari felg og dekk pakker

Ferrari-biler er blant de mest spektakulære kjøretøyene som noensinne er bygget. Den italienske produsenten av sports-og Formel 1 racing biler er 90% eid av Fiat Group.

Fiat felg og dekk pakker

Fiat S.p.A ble grunnlagt i 1899. I løpet av flere tiår, har den italienske bilprodusenten vokst til en av de største bilprodusentene. Fiat tilbyr et bredt utvalg av små kjøretøy og kompakte biler.

Ford felg og dekk pakker

Ford er en av de største bilprodusentene i verden og nyter enorm popularitet over hele verden. Deres omfattende utvalg av biler dekker alle behov og forventninger.

Honda felg og dekk pakker

Hondas portefølje består hovedsakelig av familiebiler. Det japanske selskapet utvikler, bygger og markedsfører biler, motorsykler, marine motorer, kraftprodusenter og motoriserte utstyr over hele verden. Honda er også verdens største produsent av forbrenningsmotorer.

Hyundai felg og dekk pakker

Hyundai er en av de yngre bilprodusentene. Selskapet ble grunnlagt i 1969 og åtte år senere startet markedsføringen deres første biler. Det tok bare et kort stund for Hyundai å bli en av de beste bilprodusentene og deres biler er nå solgt på verdensbasis. De spesialiserer seg på familiebiler, varebiler, SUVer og sportsbiler.

Infiniti felg og dekk pakker

Infiniti er en luksus en grein av bilprodusenten Nissan.

Isuzu felg og dekk pakker

Den japanske bilprodusenten Isuzu er mer kjent for sine spesialiserte kjøretøy, slik som ORVer og pick-up, som er grunnen til sin liste av uavhengig utviklede bilmodeller er ganske kort

Jaguar felg og dekk pakker

Jaguar er en britisk multinasjonal bilprodusenten, som spesialiserer seg i sportsbiler og en skvett av luksus. Ettersom disse er stort sett biler med høy ytelse motorer, de bruker vanligvis 16 til 21 tommers dekk.

Jeep felg og dekk pakker

Jeep merket står for høy kvalitet off-road kjøretøy, som lever opp selv de høyeste forventninger. En av deres mest populære modeller er Jeep Cherokee.

KIA felg og dekk pakker

KIA er nummer to bilprodusenten i Sør-Korea og markedsfører sine biler over hele verden. Deres omfattende utvalg omfatter alt fra små biler til store familiebiler og varebiler.

Lada felg og dekk pakker

Lada har lenge vært Russland og Øst-Europas største bilprodusent. Over tid har de samarbeidet med mange andre bilprodusenter.

Lamborghini felg og dekk pakker

Den italienske bilprodusenten med den rasende oksen logoen har vært å bygge limited edition sportsbiler siden 1964, og i 1998 ble integrert i Volkswagen-konsernet som en del av Audi AG.

Lancia felg og dekk pakker

Lancia var en av de tidlige pionerene innen bil teknologi og har alltid vært et stort navn i rally racing. En del av Fiat-konsernet siden 1969, og i dag de opprettholder et sterkt samarbeid med bilprodusenten Chrysler.

Land Rover felg og dekk pakker

Når det kommer til utvikling av høy-ytelse off-road kjøretøy, er Land Rover en av de mest kjente og populære merker. Går for en Land Rover er nesten uunngåelig, for alle som tilbringer mye tid på å kjøre av veien. Det engelske merket har sine røtter i utviklingen av solide landbruksprodukter kjøretøy, blant annet.

Lexus felg og dekk pakker

Lexus er en av de mest kjente produsenter av stor familie og utøvende biler. Lexus er en del av den japanske Toyota Motor Corporation og legger sterk vekt på kjørekomfort.

MG felg og dekk pakker

MG Motor er et britisk bilmerke. Etter konkursen i MC Rover, bilene utviklet gjennom Shanghai Automotive Industry Corporation.

Maserati felg og dekk pakker

Den italienske sportsbil produsenten med trident emblem. Tidligere en svært vellykket selvstendig merkevare av racerbiler, er Maserati siden sluttet seg til Fiat Group.

Maybach felg og dekk pakker

Maybach-Manufaktur pleide å utvikle og selge luksuriøse limousiner som et datterselskap av det tyske Daimler AG. Maybach har siden blitt erstattet av Mercedes S-Klasse.

Mazda felg og dekk pakker

Fra små til store familiebiler, fra sportsbiler til SUVer, har Mazda alle bil kategorier dekket. Siden 1959 da de solgte sin første modell, har det japanske selskapet vokst til å bli en av verdens største bilprodusenter.

Mclaren felg og dekk pakker

McLaren Automotive Ltd produserer limited edition høyytelses sportsbiler under paraplyen av McLaren Group.

Mercedes-Benz felg og dekk pakker

Mercedes-Benz er en av verdens mest kjente bilprodusenter og et registrert varemerke for Daimler AG. Mercedes legger stor vekt på kjørekomfort ved utformingen av sine biler.

Mini felg og dekk pakker

Mini er en merkevare av små økonomi biler utviklet av British Motor Corporation (BMC) og produsert av ulike lisensiering partnere (som Austin, Morris eller Rover) i løpet av sin historie. Den klassiske mini ble en umiddelbar hit. Etter overtagelsen av BMW, har Mini merkevaren blitt reinvertert med nye modeller.

Mitsubishi felg og dekk pakker

Mitsubishi er fra Japan og er en av verdens største bilprodusenter, som spesialiserer hovedsakelig i små og store familiebiler. Mitsubishi lineup inkluderer også varebiler og SUVer.

Nissan felg og dekk pakker

Selv om de første bilene av den japanske produsenten ble markedsført hovedsakelig i Australia eksporterer i dag Nissan sine biler over hele verden. Bilen line-up inkluderer både små og store familiebiler, samt sports biler og SUVer.

Opel felg og dekk pakker

Den opprinnelig tysk (nå opererer under General Motors) bilprodusenten Opel markedsfører sine biler ikke bare i Europa, men også i land som Kina, Australia og Singapore. Kundene setter pris på påliteligheten de ulike Opel-modeller tilbyr.

Peugeot felg og dekk pakker

Den franske bilprodusenten Peugeot, etter å ha begynt å selge biler i 1891, er verdens eldste bilmerke. Mer nylig har Peugeot slått seg sammen med Citroën å danne PSA Peugeot Citroën Group, som også bak Volkswagen AG, er Europas nest største bilprodusent.

Pontiac felg og dekk pakker

Pontiac var en merkevare under det US amerikanske General Motors selskapet (GM), før det ble avviklet i 2010 da GM var i konkurs. Pontiac brukes til å legemliggjøre sportsbiler på mellomlang pris segmentet, markedsført på en yngre målgruppe. Spesielt Firebird Trans Am-modellen nøt vidtrekkende popularitet, når det hovedrollen i en viss svært vellykket amerikansk TV-serie på midten av 80-tallet.

Porsche felg og dekk pakker

Porsche, for mange sjåfører, er merket som bærer sportsbiler, har hatt sitt store gjennombrudd i 1963 med Porsche 911. Porsche er også en av de få bilprodusentene aktivt involvert i dekkutvikling bransjen.

Proton felg og dekk pakker

Den malaysiske bilprodusenten Proton ble født i 1983 fra en Japansk-Malaysian samarbeid mellom Mitsubishi og Heavy Industries i Malaysia og har startet produksjon i 1985.

Renault felg og dekk pakker

Renault er en av Europas bestselgende bilmerker. Med sin omfattende tilbudet av ulike modeller, har Renault det perfekte redskap for alle behov.

Rolls-Royce felg og dekk pakker

Som et tradisjonelt engelsk merke, har Rolls-Royce lang tid vært legemliggjørelsen av luksus limousiner. Spesielt radiator maskot, varemerke Spirit of Ecstasy, fremhever en Rolls-Royce som en klasse for seg selv. Etter å ha blitt kjøpt opp av Volkswagen-konsernet i 1998, ble det høy klasse merkevare overlevert til BMW i 2000.

Rover felg og dekk pakker

Rover er et britisk bilmerke med en lang og begivenhetsrik selskapet historie. Deres Viking krigsskip emblem ble designet i midten av 80-tallet.

Saab felg og dekk pakker

Det svenske merket Saab står for pålitelig og høy kjørelengde utøvende biler.

Seat felg og dekk pakker

Den spanske bilprodusenten Seat ble grunnlagt i 1950 og tilhører Volkswagen-konsernet siden midten av 90-tallet. De er spesialister på små og store familiebiler.

Skoda felg og dekk pakker

Den tsjekkiske bilprodusenten Škoda ble grunnlagt i 1925 med foreningen av Laurin + Klement. Bilen produksjon greinen av selskapet ble kjøpt opp av Volkwagen AG i 1991, som resulterte i en meget vellykket æra for Škoda.

Smart felg og dekk pakker

Disse små, kompakte biler er en merkevare av Daimler AG og er svært populært, spesielt med drivere som reiser mye rundt i byen.

Ssangyong felg og dekk pakker

Den fjerde største sørkoreanske bilprodusenten SsangYong Motor spesialiserer AWD og FWD biler. SsangYong inngått et teknologisk samarbeid med Mercedes-Benz i 1991.

Subaru felg og dekk pakker

Subaru er verdens største produsent av firehjulsdrevne biler. I tillegg til kraftige SUVer, tilbyr den japanske bilprodusenten også små og store familiebiler.

Suzuki felg og dekk pakker

Den japanske bilprodusenten Suzuki ble stiftet tilbake i 1909 og de ​​begynte å utvikle design for kompakte biler så tidlig som 1937. Selv i dag, spesialiserer Suzuki hovedsakelig i små familiebiler, supplert med noe større modeller, samt ulike SUVer.

Tesla felg og dekk pakker

Den California-baserte selskapet Tesla Motors, Inc. har spesialisert seg på elektriske biler og elektriske kjøretøy togfremføring. Med mål om å bygge utslipp gratis biler, har Tesla produsert noe bilmodeller og selger ulike komponenter til andre bilprodusenter.

Toyota felg og dekk pakker

I 2007 økte Japans Toyota Motor Corporation som den verdensomspennende største bilprodusenten, med over 9,5 millioner solgte biler. Deres troverdighet i særdeleshet er verdsatt av bilførere over hele verden. Deres utvalg av bilmodeller dekker alle kategorier og klasser.

Volkswagen felg og dekk pakker

Den tyske bilprodusenten Volkswagen er Europas største bilprodusent og den tredje i verden. Morselskapet, Volkswagen AG, selger personbiler i henhold til Audi, Bentley, Bugatti, Ducati, Lamborghini, MAN, Porsche, Scania, Seat, Skoda og VW. En Volkswagen kult bil av det 20 århundret var Volkswagen Beetle.

Volvo felg og dekk pakker

Volvo er en svensk bilprodusent som tilbyr et omfattende utvalg av store familiebiler, utøvende og luksus biler, samt SUVer. Volvos biler er generelt kjent for sin høye kjørelengde.
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 14.06.2019 04:48