Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255


Det komplette hjulet: Dekk og felg i perfekt harmoni

Når det er på tide med en dekkbytte eller når du ønsker å endre utseendet på kjøretøyet ditt, oppstår spørsmålet: "Hvilket dekk passer til hvilken felg?" I den følgende veiledningen kan du finne ut hvilket komplett hjul som passer til bilen din og hvordan du kan spare penger ved kjøpet.

Hva er komplette hjul?

Komplette hjul

Copyright ©m.mphoto - stock.adobe.com

Et komplett hjul er en pakke som inneholder en passende felg og et passende dekk til et kjøretøy. En slik pakke er spesielt interessant hvis du bytter mellom sommerdekk og vinterdekk to ganger i året (eller får det gjort på et verksted).

Når du velger komplette hjul, kan du alltid velge mellom aluminiumsfelger og stålfelger. Det er ideelt å kjøpe dine vinterkompletthjul med stålfelger og dine sommerkompletthjul med aluminiumsfelger.

Hvilke fordeler gir det komplette hjulet med felg?

Viktig å vite er at du får dekk og felg til svært gunstige priser. Du sparer ikke bare tid, men også penger sammenlignet med å kjøpe dem separat. Det er også ikke anbefalt å bytte visse dekkstørrelser permanent, da det kan skade dekkets sidevegg.

Hva koster komplette hjul?

Enten det er et komplett hjul med aluminiumsfelg eller et sett med stålfelger: I de fleste tilfeller kommer du billigere ut sammenlignet med å kjøpe delene separat. Bare skriv inn kjøretøymodellen din i søkefunksjonen vår, og du vil få alle tilbudene med konkrete priser for komplette hjul.

Hvilke komplette hjul passer til bilen min?

Det er forskjellige måter å finne ut hvilke komplette hjul som passer til kjøretøyet ditt:

  1. Du kan orientere deg etter de originale dekkene og felgene som er montert. De relevante opplysningene finner du på dekkets sidevegg og felgene.
  2. Du tar med deg vognkort del 1 og leser der hvilke kombinasjoner som er tillatt for kjøretøyet ditt.
  3. En annen mulighet er å bruke kjøretøyvelgeren i nettbutikken vår, eller du kan skrive inn produsentnummeret (HSN) og typenummeret (TSN) i søkefeltet. Du finner de relevante opplysningene i vognkortet ditt under punkt 2.1 og 2.2.

Kan jeg bytte komplette hjul selv?

Ja, det er mulig når du har den nødvendige kunnskapen. I denne sammenheng er det spesielt fordelaktig med et komplett hjul som blir levert, fordi det kan byttes direkte.

I den forbindelse vil vi også gi deg en anbefaling angående lagring i garasjen eller kjelleren: Stable komplette hjul oppå hverandre med litt ekstra lufttrykk. Enkelte dekk bør imidlertid oppbevares stående på et egnet sted.

Hvor kan man kjøpe komplette hjul billig?

Enten det er for Mercedes-Benz, Audi, VW eller et annet veletablert bilmerke: Ved hjelp av den brukervennlige kompletthjulkonfiguratoren i nettbutikken vår, kan du velge dekk og felg i den ønskede kombinasjonen som passer til kjøretøyet ditt. Vi fører alle kjente produsenter i sortimentet vårt.

I første omgang velger du om du foretrekker aluminiumsfelger eller stålfelger. Deretter finjusterer du søket. Når du har bestemt deg for å bestille bildekk billig som komplette hjul, kan du spare penger. Bestill nå!