ico 21 54 32 92 ico

MICHELIN CrossClimate

Dekkstørrelser

Merke

Profil

Michelin CrossClimate

Nye MICHELIN CrossClimate er et sommerdekk som kombinerer de beste kjøreegenskaper for både vått og tørt føre. Dette betyr kort bremseavstand på våte og tørre underlag, høy kjørelengde og god trekkevne på dårlig vei og gjørmete underlag. Dette gjør at bilister i områder med ugjestmildt klima også om sommerenalltid kommer seg frem, uansett føre. Selvsagt har dekket samme høye produksjonsstandard som alle dekk fra MICHELIN er kjente for.

For å muliggjøre de beste styringsegenskapene uansett vær, har MICHELIN CrossClimate en ny gummisammensetning. Den forbedrer veigrepet i all slags vær og dekkets EU-merke får den beste verdien "A" for veigrep på vått underlag. Rullemotstanden er optimert slik at drivstofforbruket er lavt og alle dekkstørrelser er EU-merket minst "B-C" i kategorien for drivstoffeffektivitet. Spilene i den V-formede profilen til MICHELIN CrossClimateerplasserte slik at bremseavstanden forbedres under tørre forhold og på vått føre. De skråskjærte dekkmønstrene bidrar dessuten til denne effekten. Det moderne profildesignet forlenger dekkets levetid siden det slites jevnt.

 Michelin Dekk

MICHELIN CrossClimate er tilgjengelig i mer enn 20 størrelser fra 15 til 17 tommer, og passer dermed for mange små og mellomstore biler. Bestill de nye sommerdekkene på dekkonline.com og dra nytte av våre flotte priser og raske levering.

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 18.08.2019 07:43