ico 21 54 32 92 ico

Kjøp Motorolje online

Motorolje

Produktsøk Etter kjøretøydata

Kategori:

Bilprodusent:

Godkjenning:

Viskositet:

Oljer

Her hos oss får du tak i et bredt sortiment av oljer for alle kjøretøy. Motorolje er blant annet viktig for smøring av forbrenningsmotorer. Motorolje har eksistert i lang tid for å holde ulike maskiner i god stand lengst mulig. Hos oss kan du enkelt finne frem til hvilke olje som passer ditt kjøretøy.

Oljer sørger for å gi motoren lengre levetid

Oljer for motoren er viktig da den har flere funksjoner, som er nyttig for hvert kjøretøy. Den sørger blant annet for smøring av motoren, slik at friksjonsflaten holdes fraskilt. Oljen sørger også for kjølende, slik at det ikke blir for høy varme. Motoren i biler kan etterhvert rustne i metallet, og en ubehagelig motorlyd kan oppstå. Oljen vil dermed forhindre for korrosjon og forminske disse plagsomme motorlydene. Motoroljen blandes med avfallsstoffer, slik at den rengjører motoren. Dette er blant annet årsaken for at man bør bytte olje jevnlig, også oljefilteret. Det kan være smart å ha en peilepinne for å måle mengden av olje i motoren. Motorolje er billig priset, slik som det er med utvalget av dekk hos oss.

Vi har ulike oljer som er tilpasset ulike kjøretøy. High Performer SAE 15W-40 helårsolje er egnet for varebil og lastebil. Produktet kan brukes året rundt for bensinmotorer og dieselmotorer. Dette produktet forlenger motorens levetid, ved å minske slitasje og holder motoren ren. Er du derimot på utkikk etter motorolje som er drivstoffbesparende, så har vi inne High Performer 5W-30 for bensin og diesel partikkelfiltre. Produktet er spesielt egnet for Citroen og Peugeot. Vi har også girolje fra High Performer som kan brukes på alle typer kjøretøy. Kjører du motorsykkel, så har vi en fire takts motorolje High Performer 10W-40. For å kunne bremse renere så anbefales WD-40 Specialist Smart Straw, som smører, rengjører og beskytter metalldelene. Ellers finner du klassiske Castrol Brake Fluid Dot 4, som tar godt vare på bremsene dine ved høy temperatur.

Oljer for lave priser med kort leveringstid

Dekkonline.com er kjent for å tilby bildekk, felger, bilpleieprodukter og oljer for lave priser. Du kan enkelt klikke deg frem online, for å finne hvilke produkt som passer bilen din. Vi tilbyr produkter fra over 100 dekkprodusenter, slik at du garantert kan finne noe du liker. Bestillinger gjort før 12.00 sendes som regel innen samme virkedag, slik at du får fordelen med kort leveringstid. Skulle det være noe feil med produktet, så har du 30 dagers returrett. For spørsmål så er våre dyktige medarbeidere tilgjengelig på mail og telefon på hverdager.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 29.01.2020 01:00