ico

Norden dekk

Dekktype

Dekkstørrelser

/

Hastighetsindeks

Sorter etter

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10435 Kundetilbakemelding

God kvalitet, billig og enkelt. Glenn Arild H., Flatdal mer

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekkonline.com enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.


Norden dekk - førsteprioritet når du ønsker gode egenskaper på is

Norden dekk kan du kjøpe online hos dekkonline.com. Der finner du over 25000 kvalitetsdekk varianter fra over 100 merkeleverandører. Stort utvalg av kjente merker som Pirelli, Bridgestone og Goodyear med mange flere. Kjører du i Norge med motorkjøretøy, da vet du som de fleste at vi har et varierende værforhold som skaper varierende kjøreforhold sommer som vinter. Har du ikke riktige dekk kan du risikere å komme ut for en alvorlig ulykke. Det å ha riktige dekk er viktig for godt veigrep på isdekte - eller regnglatte veier. Nordiske vinterdekk må ha dekkegenskaper som passer på alle slag varierende kjøreforhold, både i minusgrader og plussgrader, fra våte til tørre veier, og i is og snøvær. Rette dekk skal sørge for godt veigrep om det er blank is på bakken eller bare regn.

Vinterdekk for nordiske forhold skal ha disse egenskapene som egner seg for kjøring på både snø, is og våte veier samt saltede og bare veier. De nordiske dekkene har en mykere gummiblanding, og der er synlige forskjeller i dekkform og -mønster i forhold til det kontinentale dekket. Ønsker du de nordiske vinterdekkene ferdig montert med lettmetallfelger? Vi har til alle dagens biler, offroad, SUV´er og lett lastebil ferdig monterte med felg. Trenger du hjelp er der monteringspartnere også rundt omkring i landet som står parat til å hjelpe deg.

Norden dekk - fraktfritt og med ekstremt godt isgrep

Kjøp Norden dekk på dekkonline.com. Vi har et stort utvalg dekk og motorsykkeldekk i alle størrelser og typer. Vi har over 100 ulike merker og mer enn 35000 varianter. Her vil du finne det perfekte dekket til kjøretøyet ditt. Vi har rask levering, dvs. levering innen 7 dager, og 30 dagers returrett. Kjøper du mer enn ett dekk får du det sendt gratis over hele landet. Ønsker du hjelp til montering, har vi mer enn 300 verksteder tilgjengelig for å hjelpe deg. Vi har også god kundeservice. Bestill på nett billig, raskt og sikkert!

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 29.10.2020 06:54