Ordrestatus x
Logg ut

Michelin Primacy 4+ 235/45 R17 94Y

Ny
Michelin

Michelin Primacy 4+
235/45 R17 94Y

Dekkstørrelse
235/45 R17 94Y  Endre 
tilgjengelighet
tilgjengelig
Dekk
Sommerdekk
Hastighet
Y: Godkjent opp til 300 km/h
EAN
3528701208329
Artikelnummer
D-126465
Dekkmerke
DEX
EU
European Production

kun
1.752 kr
+ 25 kr Ecotax = 1.777 kr

Legg til produkt for sammenligning

Hvorfor handle hos dekkonline.com ?
Gratis levering*
30 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Delticom Produktbeskrivelse

Michelin Primacy 4+

Opplev Ultimate Sikkerhet med MICHELIN PRIMACY 4+!

Yo, sjekk ut MICHELIN PRIMACY 4+! Denne tøffe fyren handler om å holde deg og gjengen din trygge og sikre, uansett hvor mange mil du herjer med. Det er en sommerdekk, bygget for ultimate sikkerhet, og det varer evig!

  • Hold Kontrollen på Våte Veier!
    Når det gjelder å holde seg trygg på våte veier, er dette dekket sjefen! Det har den beste våtbremsytelsen selv når mønsterdybden er lovlig, så du kan ta farvel med skumle skrens. Og vannplaning? Pff, glem det! Dette dekket har seriøs kontroll for å takle våte og glatte situasjoner som en ekspert.
  • Holdbart og Pålitelig – MICHELIN PRIMACY 4+!
    La oss snakke om levetid, skal vi? MICHELIN PRIMACY 4+ er en ekte mester! Det er designet med noen kule EverGrip Technologies som gir det et selvforynkende mønster. Det betyr at selv når det slites ned, vil det fortsatt gi deg pålitelig og trygg ytelse. Ingen bekymringer med å bytte ut disse dekkene med det første!
  • Tillit for Lang Tur!
    Nå, hvem har tid til å bekymre seg for dekk? Ikke vi! Med PRIMACY 4+ kan du cruise med tillit i lang tid. Det er takket være MaxTouch Construction Technology som sørger for at dekket har kontakt med veien, uansett hvilke ville manøvre du utfører. Akselerasjon, bremsing, svinging – du nevner det, dette dekket har ryggen din.

Michelin Primacy 4+

Kjør Miljøvennlig med MICHELIN!

Å, og her er det kule – Michelin handler om å redde planeten! Disse folka har en misjon om å gjøre dekkene deres mer energieffektive, slik at du sparer drivstoff mens du gjør ditt på veien. Og ikke nok med det, de jobber hardt med å øke rekkevidden til elektriske kjøretøy. Det er noen seriøse miljøvennlige vibber!

Gjenvinning og Bærekraftighet – Michelins Forpliktelse!

Men vent, det er mer! Michelin handler ikke bare om å lage fantastiske dekk, de er også opptatt av gjenvinning. De samler inn brukte dekk og finner kjempefine måter å gi dem et nytt liv. Tenk veier og energikilder – disse dekkene får en ny sjanse til å skinne!

130 Års Ekspertise!

Og forresten, visste du at Michelin har holdt på i over 130 år? Det er noen seriøse erfaringer, min venn! De er ekspertene å gå til når det kommer til dekkløsninger, konkurranser og alt som har med reiser å gjøre. Stol på oss, du er i gode hender med disse dekkekspertene.

Så, Hva Venter Du På?

Så der har du det – MICHELIN PRIMACY 4+. Det handler om sikkerhet, lang levetid og miljøvennlighet. Hva mer kan du ønske deg i et dekk? Så kom igjen, tråkk på gassen, og nyt turen med dine nye veikamerater!

*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.