ico

Selg bilen din

…lett i bare to trinn

Fortsette
Du vil motta pengene dine umiddelbart etter signering av kontrakten.
100% fri fra første trinn til den siste.
Vi tar vare på kjøretøyet de-registrering.

Her er hvordan det virkes

Gratis kjøretøy vurdering
Individualisert evaluering av erfarne fagfolk
Vi tilbyr rask betaling & amp; avregistrering

Selg bilen din sikkert og enkelt med oss

Å finne riktig kjøper til en bruktbil kan være en stor og tidkrevende jobb. Velger du å selge bilen din privat, ved å annonsere den, må du vaske bilen og ta bilder av den. I tillegg må du verdivurdere den og ordne annonsen. Det kan også kjennes litt utrygt å skulle håndtere salget av en gjenstand som er verdt såpass mye penger, som en bil jo er. Selg bilen din gjennom oss, så foregår det hele både enkelt og sikkert.

Hvordan og hvor kan jeg selge den?

I prinsippet finnes det to måter å selge en bruktbil på. Den ene er å gjøre det privat ved å legge opp en annonse på internett eller i avisen. Annonseringen av biler er ofte kostnadsfri, så det som tar tid er alt som må ordnes på forhånd. Disse forberedelsene inkluderer, som allerede nevnt, at du må klargjøre både bilen og annonsen. I tillegg må du håndtere kontakten med potensielle kjøpere, blant annet ved å la de prøvekjøre. Den andre måten du kan selge bilen din på er gjennom en bilforhandler. Da går salget normalt raskere, siden bilforhandleren tar hånd om de aller fleste formalitetene. Denne måten er også både sikker og trygg for deg som selger. Bakdelen er at du kanskje ikke får så mye for bilen, og noen ganger får du til og med langt mindre enn det bilen er verdt. Selg bilen din på en trygg, rask og ikke minst praktisk måte gjennom å benytte deg av våre tjenester. Vi tilbyr en mellomting av de to nevnte alternativene, noe som gjør salget lettere for deg.

Å sette riktig pris

For å vite hvilken pris du skal kreve for en bruktbil er det viktig med riktig verdivurdering. Du vil ikke ligge for lavt, slik at du taper penger, men det er også viktig at du ikke krever for mye, for da kan det bli vanskelig å finne kjøpere. For å finne verdien, kan du finne ut hva andre har solgt lignende biler for. Husk bare på at bilens tilstanden påvirker verdien. Har den mange riper eller andre skader, så synker verdien. Det motsatte er tilfelle om den er i topp stand. Du kan få en ekspert til å vurdere bilen for deg, men det kan være ganske dyrt. En løsning, som både er praktisk og kostnadseffektivt, er å la oss vurdere bilen; gratis. Selg bilen din til riktig pris ved å bruke våre tjenester. Vi har også andre praktiske hjelpemidler som du kan dra nytte av. Blant annet kan vi hjelpe deg med å avslutte bilforsikringen din. Det er viktig at vurderingen blir så riktig som mulig, slik at du ikke taper penger når du skal selge bilen din.

Kom igang med salget av din bil

Det er lett å selge bilen din gjennom oss. Du begynner med å skrive inn alle detaljer i vår priskalkulator, som merke, modell og år. Det neste steget er å bestille et møte med oss i nærheten av der du bor. Her gjennom vi bilen din kostnadsfritt. Til dette møtet må du også ta med deg alle papirer, instruksjonsbøker, ekstra dekk, nøkler og alt annet som tilhører bilen. Når befaringen er gjennomført gir vi deg tilbudet vårt, basert på bilens verdi. Selg bilen din trygt gjennom oss. * Denne tjenesten er gitt av Autopink i samarbeid med dekkonline.com

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 24.11.2020 07:53