Ordrestatus x
Logg ut

Star Performer Suv 2

Den Taiwanske dekkprodusenten Nankang er en av de største dekkprodusentene i Taiwan med hele 59 års fartstid bak seg. Nankang er kjent for sine ultimate dekk hvor teknologi og innovasjon går hånd i hånd. Hos oss finner du både sommer- helårsdekk og piggdekk fra Nankang. Dekkprodusenten er et ultimat valg for den som ønsker et sterkt dekk til en rimelig penge. Star Performer SUV 2 er et av deres sommerdekk tilpasset både SUV og 4x4. Hva som kjennetegner dekkene til Nankang så godt er presisjon, stabilitet, grep, sikkerhet samt varighet uansett kjøreforhold. Med andre ord du vet hva du får med Nankang.

star_performer_lifetime_warranty

Star Performer SUV 2 er sommerdekket som egner seg best for biler som SUVer, crossovers eller pickups. Vi tilbyr også mange andre produkter, som lettmetallfelger og motorsykkeldekk fra flere kjente produsenter. Dersom du velger bekvemmeligheten til Star Performers SUV 2, vil du helt sikkert bli fornøyd. Den elektronisk optimaliserte slitebanen har en form som skaper lav rullemotstand og støy, samt at den er med på å redusere drivstofforbruket. Dette er et produkt med symmetrisk slitemønster. Det vil si at deres spesielle design består av fire brede, langsgående kanaler og tverrgående snitt som forbedrer ytelsen på våte veier. Dette er med på å hindre vannplaning som lett oppstår i det våte, norske klimaet. De tynne sporene på skuldrene gir den rette stivheten til blokkene. Slik hindres slitasje for å gi optimal levetid. Sjekk også ut våre helårsdekk eller piggdekk som du kan kjøpe online. Hos oss kan du kjøpe disse økonomiske dekkene til en rimelig pris. Visste du forresten at Star Performer tilbyr livstidsgaranti på dekkene sine? Ved produksjonsfeil som fører til skade på dekket i hverdagen gir vi deg 40-100% avslag på nye dekk fra Star Performer. Basert på gjenværende slitedybde ved innrapportering gir vi 80% av slag når tråddybden ligger på 5.0-5.99mm, 60% ved gjenværende 3.0-4.99mm og 40% avslag på nye dekk når mønsteret ligger ved 1.6-2.99mm. Skulle tråddybden ligge ved 6.0mm eller mer får du nye dekk uten omkostninger.

Star Performer SUV 2

Star Performer SUV 2 - et godt økonomisk valg

Hos dekkonline.com kan du gjøre et kupp! Du finner det rimelige og gode dekkmerket Star Performer til faste lave priser hele året gjennom. Vi tilbyr faktisk 100 forskjellige dekkmerker med over 25 000 dekkprofiler. Det er ingen grunn til å kjøre rundt med slitte dekk, for våre mange monteringspartnere står alltid klare til å hjelpe deg. Dersom du lurer på noe, kan du alltid kontakte vår hyggelige kundeservice. Invester i nye dekk til din SUV eller personbil nå, og unngå farlige situasjoner på veien.

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.