Ordrestatus x
Logg ut

Star Performer Uhp 2

Star Performer UHP 2 er et "High Performance" sommerdekk designet for å passe til personbiler. Selskapet Nankang Rubber og Tire Empire fra Taiwan har begge Star Performer dekk i sin portefølje. Nankang har et godt omdømme når det gjelder å produsere bildekk av høy kvalitet, og har vært i markedet siden 1959. Star Performer dekkene ser ikke bare bra ut, men har fått gode resultater på tester når det gjelder funksjoner med høy standard. Disse dekkene er trygge budsjettdekk som gir utmerket resultat på vått sommerføre, siden de har et godt grep som hindrer vannplaning. Du får Star Performer dekk hos dekkonline.com, i tillegg til mange andre bildekk som passer til de fleste personbiler, SUV / 4x4, varebil, motorsykler, lett lastebil og mange flere. Sitt hjemme i ro og fred, og sjekk det store utvalget på vårt nettsted.

star_performer_lifetime_warranty

Sommerdekkene til Star Performer UHP 2 har eksklusiv livstidsgaranti og dynamiske mønster som vi ikke må glemme. Den spesielle sliteblandingen av Silica gir enestående grep på vått føre, spesielt når vannplaning er en risiko. Dekkene har lav rullestøy og slites jevnt, noe som vises ved lang kjørelengde. I tillegg fører den lave rullemotstanden til et redusert forbruk av drivstoff. For prisbevisste sjåfører er Star Performer-dekk et godt kompromiss satt opp i mot et dyrere dekk. De har topp resultater i EU-merkingen, med god dokumentasjon på at dekkene sitter godt på vått underlag, med nest beste karakter B. Siden Star Performer er et slikt ekstremt pålitelig dekk, tilbyr de deg også eksklusiv livstidsgaranti. Du får f.eks. 40% rabatt ved kjøp av nytt dekk når gjenværende slitedybde er 1.6-2.99 mm, 60% rabatt ved 3.0-4.99 mm, 80% rabatt ved 5.0-5.99 mm og 100% rabatt ved 6.0 mm eller mer på gjenværende slitedybde. Ikke nok med dette, hos oss finner du også motorsykkeldekk, samt flere bildekkmerker som Nokian, Bridgestone, Continental, Michelin, Pirelli og Goodyear, hvor de alle har gjort det godt på dekktester. Når du kjøper sommerdekk, bør du være oppmerksom på at felger ikke er inkludert, men bestill gjerne stålfelger eller aluminiumsfelger sammen med dekket. Dersom du har problemer med å sette de på, finnes det råd for det også.

Star Performer UHP 2

Kjøp Star Performer UHP 2 raskt og billig på nett

Det er et godt valg å velge sommerdekket Star Performer UHP 2 med livstidssgaranti. Dekkonline.com er en av Europas største dekkforhandlere. Vi tilbyr over 25 000 forskjellige typer dekk, fra over 100 forskjellige merker. Ikke nok med det; vi leverer raskt og tilbyr gratis frakt dersom du kjøper flere enn 2 bildekk. Angrer du på noe? Da har du 30 dagers returrett. Vi har god kundeservice som er behjelpelige med ditt valg av riktig type dekk. Velkommen til en trygg handel hos oss på dekkonline.com!