Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning MITSUBISHI

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Mitsubishi dekk

Mitsubishi dekk er lurt å kjøpe enten du kjører Carisma, Grandis eller kanskje Galloper. Når du er på hytta og skal sende fruen ut for å handle må du vite på at hun sitter trygt selv på det norske føreforholdet med gode vinterdekk. For uansett om du bruker bilen i pendling eller kun kjører mellom hjemmet og butikken så er bilen din avhengig av felger som er holdbare og Mitsubishi dekk med godt veigrep og kort bremselengde uansett årstid. Mitsubishi dekk sine nøkkelegenskaper skal være at de har god gripeevne på både tørr og våt asfalt, kort bremselengde, miljøvennlige materialer og god holdbarhet med hardføre slitebaner.

Alt dette får du hos oss, i både vinterdekk og sommerdekk fra kjente merker som f.eks. Pirelli, Nankang og Michelin. I Norge med mange dårlige veier, bratte stigninger og manglende veiskulder kan det være greit å ha en bil som tåler litt juling, og Mitsubishi har vist seg å være et populært valg i så måte. På dekkonline.com kan du få kjøpt dekk og felger som passer din bil til en konkurransedyktig pris. Hos oss får du gratis frakt og montering med i prisen, samt 30 dagers returrett!

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.