Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

komplette sett med vinterdekk

Den som ønsker å kjøre trygt med bilen fra A til B, trenger vinterdekk. For å ikke skifte fra sommerdekk til vinterdekk på samme felg tilbyr dekkonline.com en komfortabel løsning komplette sett med vinterdekk . På grunn av vårt stort utvalg av dekk og felger har du flere alternativer. Selv om du ønsker varer til rimelig pris eller topp dekk fra produsenter slik som Michelin og Pirelli, eller Premium felger fra Dotz og AEZ – kan du finne komplett settet beregnet for din bil. Selvfølgelig at våre vinterdekk har M+S betingelsen som bekreter at de er beregnet for vinter bruk.

Det er deg som bestemmer om du trenger lettmetallfelg eller stål. Etter å velge din bilmodell kan du finne dekkene som tilpasser uten å få vårt felg tilbud. Ha tillit, dekket og felgen vil passe optimalt. Etter kjøp våre fagmenn vil montere ditt valg av vinterdekk-felger-samt balansering-og du skal få dem levert av transportøren så snart som de er klart. Du kan bare montere dem på din bil eller ta kontakt med et verksted. Om du trenger faglig hjelp for å montere eller lagre de komplette settene med vinterdekk, kan du gå inn på vår nettside til Montasjepartner

Bestill komplette sett med vinterdekk til en rimelig pris

Vi anbefaler å bruke de komplette settene med vinterdekk mellom Oktober og Påske. I denne perioden må man forvente lave temperaturer og snø- når det gjelder værdorholdet I Tyskland, loven sier at vinterdekkene er obligatorisk. I tillegg til det, når det er minus 7 grader bruker du, for sikkerhetsskyld, vinterdekk på grunn at gummiblandingen er elastisk og sikrer derfor nok grep. For å ikke lette etter komplette sett-som flere billister gjør-og montere dem hos et verksted under tidspress, bestill disse nå til en rimelig pris fra dekkonline.com.