Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

47215432924721543292

Lettmetallfelger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Lettmetallfelger– utseende med stil

Bildekkene tar øynene bare ved å bruke skinnende lettmetallfelger. Selv om det gjelder vinter eller sommerdekk, i alle sesongene er lettmetallfelgene anbefalt for hver kjøretøy.

Den som har både vinter og sommerdekk for bilen sin kan endre utseendet med hver dekkskift. Det er flere og elegante felgtyper, noen ganger i to farger. Topp varer av lettmetall fra produsenter slik Dotz, Dezent, AEZ eller Enzo kan du bestille online fra dekkonline.com . Når det gjelder de andre felgtyper, stålfelgene fra Alcar kan finnes i vårt tilbud. Dagens tendensene gjelder reserve lettmetallfelger, for kjøretøy. Men om bil eieren har bare ett felg sett, må, i skift av værforhold, å bruke felgene på både vinter og sommerdekk.

Forhåndsvisning av bilder og søkemotor for lettmetallfelger

Vanligvis er det mulig flere kombinasjer av lettmetallfelger og dekk. Felg dimensjonene tillate av bilprodusenten, er omtalte I vognkortet. Velg din type bil fra vår liste for å se gjennom Forhåndsvisningen av bilder hvordan disse står på bilen din. Om du er interessert I dekk allerede montert på felg må du først sjekke feltet Komplet hjul lettmetall.

Redusert vekt hjelper å spare drivstoff

Vanligvis er lettmetallfelgene er lettere enn stålfelgene. Mindre last betyr å spare drivstoff mens kjøring! Det er bekreftet av bilprodusentene med forskjellige utviklinger og forbedringer I materialet fpor å redusere vekten til bilen din.

La fagmennene å reparere felg skadene

Dessverre er aluminium en lett metall og derfor er det utsatt for riper og skader, som for eksempel I kontakt med kantsteinet. Slike lettmetallfelg skader degraderes fast. Dessuten, må disse behandles med korrosjonsbeskyttelse produkter som beskytter materialet. Fagmennene anbefaler at slike reparasjoner gjøres bare av dem. Ved å kjøre forsvarlig og forsiktig, med å uten lettmetallfelg, kan man unngå felg skader.