Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD


Stålfelger med piggdekk en solid og sikker pakke

Stålfelger med piggdekk har lenge vært det sikre og selvsagte valget for alle landets bileiere. Stålfelger har alltid stått for det solide og vedlikeholdsfrie alternativet. Utvalget av stålfelger er økende og designmessig har de også tatt innpå lettmetall felgene.

I en tid der piggfrie dekk er i vinden grunnet miljøhensyn, er det flere underlag hvor dekk med pigger gir helt overlegent veigrep. Dette gjelder særlig når det er skikkelig is på veiene, noe som ikke er uvanlig i Norge. Piggfrie alternativ passer best innenfor bygrensene hvor saltet flyter i gatene, mens litt utenfor bykjernen vil det andre alternativet være best. Utviklingen av disse dekkene har også gjort at de er langt mer miljøvennlig enn tidligere. Vi gir deg muligheter til å søke online etter beste pris på piggdekk og stålfelger piggdekk.

En pakkeløsning bestående av stålfelger med piggdekk gir deg langvarig glede. Kjøring på snø og isføre blir sikkert og behagelig. Du vet at veigrepet er optimalt og kan holde normale hastigheter. Vi har stålfelger i de fleste dimensjoner, som er tilpasset både sommerdekk, vinterdekk og piggdekk. Ekstra sikkerhet får du med såkalt runflat dekk, som gjør at du kan kjøre videre selv med punktering.

Sammenlignet med lettmetall felger vil du med stålfelger få en billigere løsning, men du har ikke like mange design å velge mellom. Ulempen med pigg er kanskje at du må hjelpe dine naboer som kjører med piggfritt alternativ opp fra grøfta. Dette kan du jo betale eventuelle piggdekkavgifter med.

Stålfelger med piggdekk til lave priser på nett

Dekkonline.com har i sitt store utvalg både stålfelger og piggdekk. Prisene er fordelaktige og nettsidene våre gir deg god veiledning ved valget. Montering tilbyr vi også hjelp til gjennom våre over 450 partnere.