Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Se dataene i kjøretøyets registreringsdokument. For at vi skal kunne tilby deg de riktige felgene til bilen din, trenger vi kjøretøydataene. Du finner bilmerket i felt D.1 i vognkortet og ytterligere detaljer i felt D.2 (type/variant).
1.
Velg kjøretøy
Velg kjøretøy
2.
Velg felg
Velg felg
3.
Velg dekk
Velg dekk
4.
bestilling
bestilling

Våre mest populære felger

Passer for VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD


Stålfelger med sommerdekk - En solid og gunstig kombinasjon

Stålfelger med sommerdekk er et prisgunstig alternativ. Stålfelger var lenge alene om hele markedet, inntil lettmetall felgene kom med større utvalg i utseende. Det er imidlertid fortsatt marked for stålfelger og produktet er også betydelig forbedret. Hovedmomentet for å velge stålfelgene er ofte prisen, felger er billig. Stålfelgene er imidlertid også et solid og vedlikeholdsfritt alternativ.

Det er en herlig tid når man bytter fra vinterdekk, gjerne piggdekk, til sommerdekk. Sommerdekk gir et helt annet veigrep og kjøreopplevelse. Farten er ofte høyere sommerstid, noe som også setter krav til dekkene. Dekk er uansett bilens kontakt med underlaget og det er omtrent fire håndflater totalt som skal holde fart og retning. Det er da åpenbart at vi ønsker at disse kontaktflatene er så gode som overhodet mulig.

Et av våre mest populære produkter er stålfelger med sommerdekk. Dette gir deg komplette hjul for en behagelig bilreise i sommer. Gode kjøreegenskaper og høy sikkerhet er viktige kriterier når du skal velge dekk felger. Vi har satt sammen flere pakker som matcher perfekt og gir deg et best mulig resultat. Disse produktene er praktiske for norske forhold, hvor du ofte havner på mindre grusbelagte veier.

Stålfelger med helårsdekk er et alternativ, men sommerdekk gir deg et betydelig bedre veigrep på sommeren. Lettmetallfelger er et annet alternativ, men prisene er ofte høyere. Med over 100 kjente leverandører har vi de beste sommerdekkene for deg. Våre betingelser er gode og medfører at kundene vender tilbake og benytter oss som leverandør år etter år.

Ønsker du å kjøpe rimelige og høykvalitets stålfelger med sommerdekk?

Sjekk ut dekkonline.com! Vi tilbyr et bredt utvalg av stålfelger med sommerdekk til gode priser. Våre produkter er av topp kvalitet og passer perfekt til alle typer kjøretøy. Enten du trenger nye dekk til personbilen, varebilen eller SUV-en din, kan du stole på at vi har det du trenger. Besøk Dekkonline.com i dag for å finne de perfekte stålfelger med sommerdekk til en pris som passer ditt budsjett. Bestill nå og få dem levert rett hjem til deg!