Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning PEUGEOT 107 3T

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Peugeot 107 3T

Peugeot 107 3T har blitt produsert siden 2005 og erstattet i sin tid 106, og siden da har den hatt suksess i småbilsegmentet. Den er tilgjengelig med tre eller fem dører, og er produsert i Tsjekkia sammen med de nesten identiske Citroen C1 og Toyota Aygo. Uvanlig nok er det bare én motor tilgjengelig - 1,0 liter bensinmotor fra Daihatsu Sirion. Den yter 68 hk og trenger ca. 14 sekunder for å akselerere fra 0 til 100 km/t. Følgelig er ikke Peugeot 107 3Ten av de raskeste bilene i sin klasse, men med et gjennomsnittlig forbruk på under 5 liter per 100 km er den svært økonomisk.

Peugeot 107 3T er tilgjengelig i ulike versjoner, men listen over ekstrautstyr er derimot ikke særlig lang. Produsenten konsentrerer seg om det grunnleggende og først og fremst om kunder som tenker økonomisk, og som hovedsakelig kjører i byer og tettsteder. Her kommer svingradiusen på mindre enn 9,5 meter til sin rett. Dekkene til Peugeot 107 3T er også små, men de trenger ikke å bære noe særlig stor vekt. Er du forresten ute etter nye dekk til Peugeot 107 3T? Hos dekkonline.com kan du finne stort utvalg dekk i alle prisklasser.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.