Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning SEAT Alhambra

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Seat Alhambra

Seat Alhambra er en MPV som hr blitt produsert i Portugal siden 1996 og er oppkalt etter det berømte fortet og palasset i den spanske byen Granada. Den er bygget på samme plattform som VW Sharan, og i starten var Ford Galaxy også identisk med disse to modellene. Seat Alhambra ble først presentert ved Geneve Autosalon i 1995. Den har syv seter, hvorav fem av disse kan felles ned eller tas helt ut av bilen. Dette gir et jevnt lasteområde som, på den tiden, var helt spesielt. Selv om det var en ansiktsløftning i 2000, gikk det nesten 15 år, til 2010, før andre generasjon av Seat Alhambra kom på markedet. Den har optisk sett fått store endringer, og er større enn før. Som det er tilfellet med Sharan, har den også en glidedør i siden.

En versjon med firehjulsdrift er også tilgjengelig. Konstruksjonen og sikkerhetsutstyret gjorde den andre generasjonen av Seat Alhambra fortjent til fem stjerner i Euro NCAP-krasjtest, med et er rom for forbedringer når det gjelder sikkerhet for fotgjengere. Gode Seat Alhambra-dekk sikrer at bremseavstanden forblir kort, og dette kan redde liv. Med de lave prisene hos dekkonline.com kan du kjøpe premium merke uten dårlig samvittighet, og du trenger ikke å spare inn på dette kjøpet. Dette øker både din sikkerhet, og andre trafikkanters.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.