ico 21 54 32 92 ico

Avon Dekk

Avon

Dekktype

Dekkstørrelser

Merke

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

dekkonline.com
Vurdering 4.66/5 - 9963 Kundetilbakemelding

Veldig bra priser og kjapp levering Jan E., Halden mer

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
Avon Dekk

Avon dekk er akkurat det utstyret du trenger for bilen din, spesielt hvis sikkerhet og kvalitet er noe du ønsker å prioritere. Å bestille billige dekk på Internett har lenge vært sett på som umulig, men det endret seg raskt når dekkonline.com kom på banen i Norge.

Vi ønsker kun å selge dekk, felger og tilbehør som holder usedvanlig høy kvalitet, noe vi ikke kan gjøre uten å håndplukke selv de varene som vi ønsker å selge. Avon dekk falt lett under kategorien som omhandler sikkerhet og kvalitet, og det er akkurat derfor vi ønsker å selge disse dekkene til bileiere over hele landet.

Ikke glem at vi sender alle varene våre fraktfritt, slik at du skal kunne bruke dine hardt tjente penger på noe morsommere. Dette gjelder selvsagt uansett hvor i landet du har bestemt og bosatt deg. Du kan bo midt i Oslo sentrum å få gratis frakt, eller du kan bo på Finnmarksvidda å få gratis frakt. Å bestille billige dekk på Internett trenger overhodet ikke å være vanskelig.

Trenger du bistand med dekkskifte?

Noe du mest sannsynlig ikke var klar over er at vi samarbeider med verksteder over hele landet, slik at du skal få enda mindre å tenke på. Slapp av med en kopp kaffe mens erfarne mekanikere skifter om til Avon dekk på bilen din. Enklere blir det overhodet ikke!

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 18.07.2019 07:03