Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Uniroyal Dekk

Uniroyal

Uniroyal dekk

Dekkprodusenten Uniroyal er en del av Continental gruppen og er beregnet som oppfinneren av “regn dekk”. Helt siden 1895, har den belgiske produsenten laget dekk som oppfyller de høyeste kravene. Enestående fokus er satt på at Uniroyal dekk viser gode kjøreegenskaper i våte omgivelser.

Uniroyal dekk – tøffe på vannplaning

I tørre omgivelser, viser Uniroyal dekk også godt grep, selvsagt. Ikke desto mindre, er de på våte veier blant de beste produktene på dekkmarkedet. Dette gjelder å unngå vannplaning også når man kjører i svinger med vanndammer eller snø slaps i vinter. Den første klasse ytelsen på våte veier blir bekreftet gang på gang av Uniroyal dekkets 'fremragende testresultater.

Uniroyal dekk – sterkt anbefalt

Hver Uniroyal dekkmønster viser brede spor som fungerer for spesielt effektiv vanndrenering. Dette muliggjør trygg kjøreatferd i våte omgivelser samt kortere bremselengder. Takket være deres lav rullemotstand, forsikrer Uniroyal dekk betydelig sparing når det gjelder drifstoff forbruk. I deres 2012 tests, tildelte det tyske bladet “Auto Motor Sport” og den største Tyske Automobil Forbund ADAC spesielt ros når de har klassifiser Uniroyal dekk som “sterkt anbefalt” for deres utmerkete kjøreegenskapene.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer