Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

47215432924721543292

Vredestein Dekk

Vredestein

Vredestein dekk

Den nederlandske Vredestein selskapet har vært en av de mest kjente europeiske dekkprodusentene siden 1960-tallet. Deres produkter er høy kvalitet bildekk, eller dekk for lastebiler og landbrukskjøretøyer. Takket være det omfattende utvalget, kan sjåførene finne en passende dekk for alle kjøretøyer og bruk. Porteføljen strekker seg fra sommer-og vinterdekk til helårsdekk og Vredestein dekk med en bestemt utvalg for varebiler.

Vredestein dekkenes assymetriske design

Vredestein dekk er utviklet i nært samarbeid med den italienske designeren Giugiaro. Ett eksempel er Vredestein dekkene fra ULTRAC serien, som har en veldig sporty utseende takket være den slanke og asymmetriske designet. I tillegg, overbeviser denne Vredestein dekk med førsteklasses grep på tørr og våt vei. Når du står overfor vannplaning risiko, gir Vredestein dekk muligheten for sikker kjøring takket være deres effektive vanndrenering. Med sin unike gummiblanding, er Vredestein dekk også veldig still, noe som forbedrer komforten mens du kjører.

Effektivitetet til Vredestein dekkene

Angående effektiviteten , er Vredestein dekkene også fullt overbevisende. Dette er oppnådd takket være lav og jevn slitasje. Det gir mulighet for særlig høy kjørelengde og dessuten reduserer drivstofforbruket.