Ordrestatus x
Logg ut

Wheels Deals

black_LP_top_banner

Wheels Deals "spesialtilbud" & "Kompletthjul" tilbud

10% Rabatt

på alle Vredestein-dekk

Kode: BWDNO10

Vredestein tyres

Finn dekk og spar 10%

10% Rabatt

på alle Uniroyal-dekk

Kode: BWDNO10

Uniroyal tyres

Finn dekk og spar 10%

5% Rabatt

på alle kompletthjul

Kode: BWDNO5

Finn kompletthjul og spar 5 %

Wheels Deals "5% tilbud"

5% Rabatt

Sommerdekk, vinterdekk eller helårsdekk. Alle merker.

Kode: BWDNO5

img-wheels-marken

Kjøp av dekk på Black Friday: Disse topptilbudene vil gi deg mest for pengene

Enten det er sommerdekk, vinterdekk eller helårsdekk, må alle skiftes med jevne mellomrom, avhengig av kjørelengden. Premium-dekk fra kjente kvalitetsmerker sørger for bedre sikkerhet når som helst på året, reduserer drivstofforbruket og gir deg trygghet på veien. Som en etablert online dekkforhandler lover vi deg gode tilbud i retur. Å kjøpe dekk på Black Friday kan spare deg for mye penger.

Dekktilbud: sjekk profilen

Selv vi kan ikke tilby deg nye dekk til bilen din for bare en femmer. Du kan imidlertid bruke denne mynten til å sjekke om du bør bytte dekk. Etter loven skal dekkmønsteret ha en minimumsdybde på 1,6 mm i midten av dekket. Kanten på mynten er nesten dobbell så høy som dette. Hvis du derfor legger en femmer i sporet på dekket og den ytre kanten forsvinner, så er alt OK. Ellers bør du se etter et nytt sett med dekk. Hvis du gjør det i tide til Black Friday, kan du spare mye penger.

Tips for bestilling av dekk på Black Friday

I tillegg til dekkmønsteret er også alderen på dekkene viktig - uansett om du kjører motorsykkel, bil, varebil eller lastebil. Dette skyldes delvis aldringsprosessen til materialet som dekkene er laget av. Med tiden blir dette materialet hardere, noe som fører til at veigrepet og dermed bremse- og kjøreegenskapene forringes. Uavhengig av kjørelengde, når et dekk feirer 10-årsdagen sin, har det nådd slutten av levetiden - og tiden er da inne for å se gjennom våre spesielle Black Friday-tilbud. Dekk til kjøretøy som campingvogner og tilhengere når grensen og må byttes ut etter 6 år.

Kom deg på veien med det rette hjultilbudet

For økt kjøresikkerhet er vår anbefaling å kjøpe minst ett par dekk på Black Friday. På denne måten sikrer du at du får de samme dekkene til hver aksel. Hvis du finner spesielt gode kupp lønner det seg å kjøpe helt nye dekk eller bytte fra helårsdekk til sommer- og vinterdekk. Disse dekkene er spesialisert for den respektive sesongen og tilbyr optimal kjørekomfort på tørre veier samt i vind og vær.

Dra nytte av rabattkampanjene og kjøp merkedekk av beste kvalitet med de beste betingelsene på Black Friday. Mottoet vårt hos dekkonline.com er: Spar først, kjør etterpå!