Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Feir 25 år med kjøreglede og vårt langvarige partnerskap med Falken dekk sammen med oss!

Vi er glade for å presentere en eksklusiv trekning sammen med vår langvarige partner Falken som en del av feiringen av vårt 25-årsjubileum. Du har jansen til å vinne en førsteklasses Falken Nespresso Essenza Mini Black.

Bare kjøp 4 eller flere Falken-dekk i løpet av kampanjeperioden og sikre din sjanse til å delta i denne trekning!

Så enkelt er det:

  1. Alt du trenger å gjøre er å kjøpe 4 eller flere Falken dekk på dekkonline.com i løpet av kampanjeperioden fra 01.02.2024 til 29.02.2024. Falken-dekk står for topp kvalitet, og sikrer deltakelsen din i denne spennende kampanjen.
  2. Bekreft deltakelsen din i kampanjen.
  3. Med litt flaks kan du vinne en Falken Nespresso Essenza Mini Black ved slutten av kampanjen og nyte den perfekte espressoen - tilberedt med stil og bekvemmelighet.

Vi ønsker deg masse lykke til!

Deltakelsesvilkår

Hvorfor Falken dekk?

Hos dekkonline.com verdsetter vi vårt langvarige partnerskap med Falken, et merke som står for kvalitet og ytelse. Dra nytte av vårt brede utvalg av Falken-dekk, og sikre deg både sjansen til å vinne en Falken Nespresso Essenza Mini Black og ha optimal kjøreytelse.

Bli med oss og feir 25 år med kjøreglede med dekkonline.com og Falken-dekk. Kjøp dine Falken-dekk nå og delta i jubileumstrekningen!