Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning AUDI A2

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Audi A2

Audi A2 MPV var på markedet fra 1999 til 2005. Det ble produsert i Neckarsulm og det ble vist i en liknende form som i en studie fra IAA in 1997. Det var tilgjengelig i fem forskjellige modeller, Advance representerte grunnversjonen.
Uheldigvis solgte ikke A2 veldig godt - spesialmodeller som for eksempel blikkfanget “colour.storm” hjalp heller ikke. I 2008 var det en tilbakekalling. På den annen side viste A2 seg å være en veritabel "mandagsmodell" og ledet feilstatistikken i TÜV (Teknisk kontrollstyre) -rapportene. A2 TDI 3L var en spesiell modell med en tresylindret motor og mange andre egenskaper som gjorden den til en lav-energi bil. Blant disse var, for eksempel, start-stopp-automatikk, delvis aluminiumholdig understell og 14 tommer hjul med lav rullemotstand. Du kan også oppnå dette med riktige Audi A2 dekk.

Mange produsenter bruker en spesiell gummiblanding i produksjonen, som reduserer friksjonen mot veioverflaten. Du kan finne denne dekktypen på dekkonline.com. I tillegg til Audi A2 1,2 3L TDI ble det tilbudt tre andre motorvarianter, deriblant en 110 bhp bensinmotor. Den aksellererte MPV til en toppfart på over 200 km/t og brukte fortsatt bare 5 liter per 100 km i gjennomsnitt. Det var mulig takket være FSI direkte bensininnsprøytning.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.