ico

Dekk til Audi A3

Audi

Det kan hende at vi ikke har fått med alle bilmodeller på listen og sikkert finnes det også skrivefeil der. Hvis du ikke finner din bilmodell eller du ser feil, ville vi være takknemlige dersom du informerte oss om dette.

Produsent: Audi [endre]
Modellserie: A3 [endre]
Modellbetegnelse:

Dekk sortert på sesong:

 Dekk til Audi A3

Audi A3 har vært på markedet siden 1996. Mer enn 3 millioner eksemplarer av denne bilen, som tilhører kompaktklassen er bygget allerede. Førstegenerasjon ble bygget fram til 2003 (i Brasil helt fram til 2006) - den er basert på VW Golf IV. A3 var til og begynne med bare tilgjengelig i tredørs versjon, et år senere fulgte en femdørs versjon. I 2000 introduserte Audi en A3 som hadde fått en ansiktsløftning, som liknet veldig på A4.
Alle modeller har forhjulstrekk som standard, men kan likevel bestilles med firehjulstrekk, som er standard på den sporty S3. Denne versjonen har en 210 bhp turbomotor. Kraften til dieselaggregatene er opp til 130 bhp. Den første produksjonslinjen kom i modellene Attraction, Ambition, Ambiente og S line.
Den andre generasjonen A3 kunne bestilles mellom 2003 og 2012. Den delte plattformen med VW Golf V og ble produsert i Ingolstadt. Nye motorer og direkte girboks (DSG) var også tilgjengelig. Ved siden av tre- og femdørsversjonene tilbyr Audi, fra 2008, en kabrioletversjon med soft top. Den kan kombineres med fem motoriseringer.

Fra 2013 er A3 tilgjengelig i notch-back-variant, og i 2014 ble den nye kabrioleten introdusert. Den tredje produktlinjen hadde en rekke nyvinninger som fremfor alt påvirket teknologien inne i bilen. I tillegg er det også tilgjengelig en adaptiv cruise control og filskift-assistent. Så du kan rulle trygt på alle fire Audi A3 dekk fra A til B - og hvis disse slites ut kan du skaffe nye dekk til Audi A3 fra nettbutikken vår.

dekkonline.com - et tilbud fra Delticom AG 27.05.2020 13:24