Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning DACIA Duster

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Dacia Duster

Dacia sin SUV-modell, Duster, har blitt laget siden 2010 og selges bare under dette navnet i Europa - andre steder kalles den Renault Duster. Mer eller mindre modifiserte versjoner av denne rumenske bilen har allerede blitt brukt i ulike motorsportarrangementer. Den tidligere formel 1-kjøreren Alain Prost kom på andreplass i israllyet Trophie Andros i 2009, og i Rallye Aicha des Gazelles kom to Dacia Duster henholdsvis på første og femte plass. I legendariske Pike Peaks Hillclimb kom Duster på tredje plass. Dacia Duster har AWD-systemet fra Nissan Qashqai. De fire Dacia Duster-dekkene må imidlertid klare seg uten utforkontroll og elektronisk differensialsperre.

I Euro NCAP-crashtest fikk de bare tre stjerner av fem mulige - øk sikkerheten med høykvalitets dekk til Dacia Duster som kan bestilles i vår nettbutikk. Sørg for å bruke riktige dimensjoner - dette er enkelt hvis du tar en titt i eierhåndboken eller bruker vår intelligente søkefunksjon som guider deg gjennom bestillingsprosessen til de riktige Dacia Duster-dekkene. Dacia Duster er tilgjengelig med ulike firesylindrede motorer, blant disse er det ulike dieselmotorer med partikkelfilter. Med den kraftigste motoren kan man få en toppfart på 175 km/t, denne motoren bruker kun 6 liter drivstoff per 100 km

Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.