Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning FORD

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Ford

Ford ble grunnlagt i 1903 av Henry Ford. Fem år senere, ble den revolusjonerende T-modellen lansert på markedet. I dag er Ford en av de største bilprodusentene på verdensbasis. Med et bredt utvalg av biler, har Ford noe som passer til enhver kunde. Når du velger et riktig dekk til din Ford, vil bilen prestere ekstermt bra, og kjøreturen blir en fornøyelse.

Dekkprodusenter som samarbeider med Ford

Når du ser etter de beste dekkene, kan du velge mellom mange forskjellige dekkprodusenter.Du kan for eksempel velge Goodyear dekk. Disse dekkene passer til følgende Ford-modeller
  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo
Utenom Goodyear dekk, Ford også bruker Bridgestone dekk og Michelin dekk som standardutstyr på deres biler

Optimal kontroll i enhver situasjon

For at du skal ha optimal kontroll på din Ford bil gjennom vinteren, er det anbefalt at du bytter til vinterdekk når det er mindre enn 7 grader. I noen land er det påbudt å skifte dekk til passende sesong(sommer/vinter). For å oppnå maksimalt grep under vintersesongen, kan du velge dekk med følgende symbbol; M+S dekk som tilbyr god stabilitet på snø og is.

Optimalt feste uansett vær

Helårsdekk er en blanding mellom sommerdekk og vinterdekk. Helårsdekk dekk kan brukes hele året. På helårsdekkene finner du følgende symboler: en sol,en regndråpe eller et blad. Punteringsfrie dekk er passende for nødsituasjoner (for eksempel hvis du punkterer). Disse dekkene sikrer gode kjørevilkår, selv uten luft i dekkene. Du kan kjøre opptil 100 km i hastigheten 80km/t. På denne måten, kan du kjøre hjem i garasjen – istedetfor å bli hentet av et redningsselskap.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.