Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning FORD Kuga

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Ford Kuga

Ford Kuga erstattet Maverick i 2008. I begynnelsen ble den fabrikkert i Saarlouis, mens produksjonen er i Spania. Denne SUV-modellen er basert på Focus og andre generasjon ligner på Ford Escape som selges i USA. I utgangspunktet var Kuga bare tilgjengelig med en 136 hk common rail dieselmotor, som i 2010 ble erstattet 2010 av en kraftigere motor som kan bestilles med enten 140 eller 163 hk, og som etter ønske kombineres med den nye Powershift dobbel clutch-girkassen. I tillegg lanserte Ford i 2008 en V5 bensinmotor med 200 hk. Alle motorene er turboladet. Kundene kan velge mellom for- og firehjulsdrift - men ikke for alle versjoner. En manuell sekstrinns girkasse er standard.

Siden 2013 har andregenerasjons Ford Kuga vært tilgjengelig. Den har et større bagasjeromsvolum og omfattende sikkerhetsutstyr. Det brukes nå en 1.6 EcoBoost-motor - denne motoren er tilgjengelig med for- eller firehjulsdrift og i to ytelsesnivåer (150 eller 182 hk). Turbodiesel-motoren kan også velges med ulike kjøresystemer og ytelsesnivåer. De kraftigere motorene kan bestilles med en sekstrinns automatkasse - for de andre alternativene en sekstrinns manuell girkasse er montert. Hvis du vil kjøre off-road, må du sørge for å ha riktige dekk til Ford Kuga. De bør være robuste nok og naturligvis være av riktige dimensjoner - eierhåndboken inneholder all informasjon. dekkonline.com tilbyr attraktive betingelser for dekk til Ford Kuga, samt en rekke monteringspartnere der du kan få dekkene montert.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.