Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning HONDA

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Motortype:
Kjøretøytype:

Dekk til Honda

Honda sin historie begynte på 1920-tallet. Deres første bil ble introdusert på et motorsykkel-show i 1963 – i Japan. I dag er Honda en av de største bilprodusentene i verden. De produserer biler til alle type forskjellige bruksområde. Uavhengig av din bilmodell, på dekkonline.com kan du finne riktig dekk til din Honda. Når du søker etter de perfekte dekket, kan du også søke på førsteklasses dekkprodusenter.

Velge riktig dekk fra førsteklasses dekkprodusenter

Når det kommer til å velge riktig dekk for modellene, samarbeider Honda med flere dekkprodusenter. For eksempel, FCX modellen passer best med Yokohama dekk i størrelse 245/60 R16. Honda Civic,en av deres mest populære modeler, er orginalt utstyrt med Bridgestone dekk i størrelse 195/60 R15; 14 til 16 tommer Dunlop kan også brukes til Honda Civic.

Finn riktig dekk – uansett Honda modell

Når du skal velge dekk til din Honda, er det viktig at du ser på riktig type dekk fremfor å se på prisen. For de mindre bilene, tilbyr vi 14 og 15 tommers dekk med en bredde på 175 og 195 mm. For Honda S2000, må du bruke dekk med en bredde på 205 og 16 tommer i diameter. Disse dekkene kan få med forskjellige rims. Hvis du velger kvalitetsdekk til din Honda betyr dette trygghet, uavhengig av værforhold. Når du ser etter dekk,bør du se etter kvalitet og holdbarhet på dekkene dine.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.