Ordrestatus x
Logg ut

Dekkveiledning TOYOTA Avensis

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til Toyota Avensis

Toyota Avensis, som har vært produsert siden 1998, erstattet Carina som den japanske bilprodusentens mellomklassemodell. Den tilbys som en sedan og en stasjonsvogn, og dette kan være nok til å overbevise mange sjåfører. Den nåværende generasjonen har en notch-back sedan for første gang, og motorene er kraftigere og mer miljøvennlige enn før. Avensis er tilgjengelig med en seks-giret girkasse eller et seksgiret automatgir som ekstrautstyr. At Toyota har et hjerte for sikkerheten til kundene sine ble imponerende demonstrert i Euro NCAP-krasjtest. Resultatet var fem stjerner, det maksimale.

Men for å ikke sette din egen sikkerhet på spill er gode Toyota Avensis-dekk viktig. Du kan få dem i forskjellige størrelser og prisklasser hos dekkonline.com. Her vil du dra fordel av det store utvalget av dekkmerker for Toyota Avensis, og gratis levering er, hvis du ønsker tilsendt et verksted etter eget valg der dekkene skal monteres.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.