Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus x
Logg ut

Nankang Dekk

Nankang

Nankang dekk

Nankang er en av de eldste og mest tradisjonsrike dekkprodusentene i Taiwan. Nankang dekk kjennetegnes spesielt ved sin fordelaktig pris / ytelse ratio, kombinert med en meget høy kvalitet. For utvikling, understreker Nankang:
  • Stabilitetet
  • Komforten
  • Veigrepet
av dekkene. Når det gjelder utformingen, justerer dette også med behovene til sports kjørere.

Nankang Sports Dekk

The Nankang dekkene fra Ultra Sport linjen er spesielt populære, med sine doble, langsgående riller som sikrer en best mulig drenering og god oppførsel under vertikal vannplaning. I tillegg, er rullelydene betydelig redusert gjennom det variable breddet på profilutformingen, som reflekteres særlig i økt kjøring komfort.

Nankang dekktester

Nankang dekkene kan gi ekstraordinære resultater på tester. For eksempel, AutoBild bladet nevnte i 2012 at Nankang vinterdekkene har stabile kjøreegenskaper på tørre gater, samt et veldig lavt rullestøy. Et test av Ultra Sport sommerdekke har også observert det lave rullestøyet.