Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Dekkveiledning BMW

Søk etter bil:
Bilmodellen din er muligens ikke listet opp på siden, eller det kan være feil i de opplistede typene. Dersom du ikke finner biltypen din, ber vi deg om å varsle om dette.
En feil har oppstått, vennligst søk på nytt senere.
Søket ditt gav ingen resultater.
Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Dekk til BMW

Grunnlagt i 1929, BMW produserer dekk i høy kvalitet til sjåførers fornøyelse verden over. For å ha full kontroll over bilen uansett omstendighetene, bruk av riktige dekk er svært viktig. På grunn av det store utvalget tilgjengelig kan du velge mellom sommer, vinter og helårsdekk til din BMW.

Dekk designet til BMW

BMW er involvert i dekkproduksjonen til alle eksisterende modeller. Derfor er firmaet i samarbeid med ulike dekkprosenter, som . Dekkene er spesielt utviklet for å passe på alle BMWs modeller. Dekkene som er godkjent til BMW kjøretøy kan gjenkjennes ved å se på dekkets sidevegg for et stjernesymbol eller en A bokstav etterfulgt av det samme stjernesymbolet.

Finn de rette dekkene til din BMW

Ved å følge instruksjonene korrekt er det enkelt å finne rette dekk til din BMW. For uerfarne kjøpere kan disse indikasjonene være vanskelig å oppdage. Ved å se på dekkets sidevegg kan du se dekkets bredde i millimeter, (for eksempel 195) etterfulgt av sideforholdet (høyden av sideveggen dividert med dekkets bredde, for eksempel 65) og felgens diameter i tommer. Det neste tegnet er godkjent hastighet, og er vist i form av en bokstav (for eksempel H).

Egnede dekk for alle BMW-modeller

Eier du en BMW X-serie og ofte kjører off-road med den? Hvis ja, da trenger du pålitelige off-road dekk som også tilbyr høy kjørekomfort. Off-road dekk har spesielle egenskaper når det kommer til kvalitet, holdbarhet og komfort. Sjåfører som eier
  • BMW 5-serie
  • BMW 6-serie
  • BMW 7-serie
er vanligvis ute etter dekk med lav rullemotstand, lave støyverdier og som tilbyr et høyt nivå av komfort. Uansett hvilken modell bilen din er, når du kjøper dekk for din BMW bør du ta hensyn til lønnsomheten i disse dekkene. Du bør være på jakt etter dekk som tilbyr lav slitasje og høy ytelse. Drivstofforbruket kan reduseres hvis du velger de riktige dekkene.
Har du andre spørsmål? Trenger du hjelp?
Vi ønsker å hjelpe deg med å finne passende dekk til din bil.