Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Anleggsmaskiner/gravemaskiner

Vi tilbyr kvalitetsdekk til anleggsmaskiner/gravemaskiner til lav pris!

Når man skal kjøpe dekk til Anleggsmaskiner/gravemaskiner er det viktig å handle dekkene hos noen som har god kunnskap på feltet. dekkonline.com har lang erfaring med å selge dekk til spesialkjøretøy, noe som gir deg trygghet og visshet om at du ikke kjøper katten i sekken. Vi finner dekkene for ditt kjøretøy som gir minst mulig drivstofforbruk per kilometer og som holder høy kvalitet i år etter år, selv under røffe forhold. Vi vet at du setter førerkomfort høyt, og går langt for å finne dekkene som passer perfekt til dine behov. Ettersom vi kun har butikker online kan vi selge dekkene til så lav pris som mulig, uten at det går på akkord med kvaliteten! Dersom du kjøper mer enn 10 dekk får du logistikkrabatt!

Bestill dekk til anleggsmaskiner/gravemaskiner med gratis frakt!

dekkonline.com har lave priser og stort utvalg innenfor de aller fleste dekkmerker – vi fører 100 ulike dekkmerker og over 25 000 dekkprofiler. Hos oss får du alltid rask levering som selvfølgelig er helt gratis. Vi har et bredt nettverk av monteringspartnere i Norge dersom du trenger bistand til det. Vi har selvfølgelig 30 dager åpent kjøp på alle våre produkter for å sikre at du blir hundre prosent fornøyd med kjøpet ditt. Dersom du lurer på noe står våre kundekonsulenter klare til å hjelpe deg!

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk