Ordrestatus x
Logg ut

004951187988255

Trailerdekk


Trailerdekk

Trailere er praktiske - de lar deg transportere ting som ikke får plass i en bil. Bedrifter bruker trailere, og det gjør også eiere av eneboliger som av og til må dra til søppelplassen eller handle store ting i en byggevarebutikk, for eksempel fordi gårdsplassen må asfalteres. Førerkortkategori B tillater kjøring av en bil med tilhenger så lenge tilhengeren veier mindre enn 750 kg. Hvis den er tyngre, kreves førerkortkategori BE. Samlet tillatt totalvekt for bilen er 3,5 tonn (uten støtte- og semitrailere). Bilens egenvekt må imidlertid alltid være større enn den lastede tilhengerens vekt.

Alder og mønsterdybde på trailerdekk

Trailerdekk

Selv om traileren bare brukes av og til, må den være trygg å bruke i trafikken. Tilstandene til trailerdekkene er en viktig del av dette. De bør alltid sjekkes før du legger ut på veien. For det første er mønsterdybden på trailerdekkene viktig, akkurat som for alle andre kjøretøy. Loven krever minst 1,6 mm. Imidlertid anbefales 3 mm - under denne verdien reduseres kjøreegenskapene. Sjekk også trailerdekket for eventuelle skader og se på DOT-nummeret som er inngravert på siden av dekket.

DOT-nummeret indikerer dekkets alder, som ikke bør være eldre enn åtte år, da dekket blir porøst og ikke lenger gir tilstrekkelig sikkerhet. For eksempel betyr DOT 3114 at dekket ble produsert i den 31. kalenderuken i 2014. Det er selvfølgelig også viktig å sjekke dekktrykket med jevne mellomrom. Det bør ikke være for lavt, da dette kan føre til skader på dekket og felgen.

Bestill rimelige trailerdekk på nettet

Bestill rimelige trailerdekk på nettet hos dekkonline.com. Dra nytte av vårt brede utvalg av anerkjente merker og dekkmodeller for trailere, levert raskt og direkte til din dør. Finn de dekkene som passer ditt budsjett og transportér lasten din trygt. Bestill nå for å få en utmerket kvalitet til en god pris.

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

Kunders meninger om oss

 

dekkonline.com
Vurdering 4.67/5 - 10472 Kundetilbakemelding

Veldig lett N. A., Norheimsund mer

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk